Βαραγιάννης_1ο video

Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η Ι: Ενημερώσου για τις διατροφικές σου ανάγκες, το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας και την ισορροπημένη διατροφική συμπεριφορά

Posted on 13 Ιουνίου, 2013 by admin

Ομιλητής: ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,M.Med.Sc.

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο κος Βαραγιάννης, διαιτολόγος, στο πρώτο βίντεο κάνει μια μικρή εισαγωγή για να σου δώσει ορισμένες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχεις και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.

Ακολούθως, ξεκινάει η πρώτη βιντεοσκοπημένη συνεδρία αναφορικά με τη διατροφή.  Στόχος είναι να ενημερωθείς για τις διατροφικές σου ανάγκες και για το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Επισημαίνει ότι σε αυτή την προσπάθειά σου είναι έτοιμη να σε βοηθήσει μια ομάδα ειδικών επιστημόνων (διαιτολόγοι, ψυχολόγος, γυμνάστρια και σεφ) με στόχο να αντιμετωπίσεις το αυξημένο βάρος σου  και κυρίως να αποκτήσεις σωστές διατροφικές συνηθείες και συμπεριφορές. Η οικογένεια σου είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίξει σε αυτή σου την προσπάθεια.   

Δώσε σημασία στις αρχές της ισορροπημένης διατροφής και στην ισορροπία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ 'ζυγαρίας' - διατροφής - άσκησης.  

Προσπάθησε να  εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα ορισμένες από τις ορθές διατροφικές συμπεριφορές και συνήθειες που σου προτείνονται.