images

Αρακάς

Posted on 03 Σεπτεμβρίου, 2012 by admin

 

Υλικά: 

1 κιλό Αρακάς 
1/2 ματσάκι Άνηθος 
1 μεγάλο ματσάκι Μαϊντανός 
2 μεγάλα Κρεμμύδι(α) 
Αλάτι 

Τρόπος παρασκευής 
Βάζουμε το λάδι και καβουρντίζουμε το κρεμμύδι αφού το κόψουμε.  (Η μαμά σου να είναι δίπλα)
Μετά, προσθέτουμε τον άνιθο και το μαϊντανο, λίγο, για να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον αρακά και μετά από λίγο ρίχνουμε τόσο νερό όσο να σκεπαστούν τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν.