Μους γιαούρτι με κακάο

Μους με γιαούρτι κακάο

Posted on 13 Οκτωβρίου, 2013 by admin

Γνωρίζουμε ότι με το διάβασμα και τις λοιπές δραστηριότητες που έχεις, συχνά σκέφτεσαι πως θα ήθελες να φας κάτι γλυκό. Το πρώτο γλυκό που συνήθως σου έρχεται στο μυαλό είναι μια λαχταριστή σοκολάτα ή μια πάστα και αν είναι καλοκαίρι τότε σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα σε ένα παγωτό! Χμμμ....όλα αυτά όμως έχουν ζάχαρη, πολλά συντηρητικά και λιπαρά. Παράλληλα σε γεμίζουν με παραπανήσιες θερμίδες που εσύ θέλεις να αποφύγεις... Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Να μια ωραία και υγιεινή λύση που σου προτείνει ο σεφ του προγράμματος 4yourfmamily Ανδρέας Λαγός:μους γιαούρτι με κακάο! Είναι μια λύση εύκολη και γρήγορη που μπορείς να φτιάξεις μόνος/-η σου για σένα, την οικογένειά σου ή και για τους φίλους σου...Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις μπορείς να τη διακοσμήσεις με φρουτάκια και να δώσεις το όνομά σου στο γλυκό αυτό.... Γενικά, υπάρχουν αρκετές παρόμοιες συνταγές για ελαφριά γλυκά που είναι εξίσου γευστικά και εντυπωσιακά με τα κλασικά. 

Ένα τέτοιο γλυκό μπορείς να το καταναλώσεις 1 φορά την εβδομάδα. Συμβουλέψου την πυραμίδα της διατροφής.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση απολαύσε το επιδόρπιο όταν πραγματικά το έχεις ανάγκη... Τις περισσότερες φορές είναι μια πλασματική ανάγκη που γεννά το μυαλό μας και όχι ο οργανισμός μας...!

Συμβουλή:

Εκείνη την ημέρα που θα φας το γλυκό σου προσπάθεισε να ασκηθείς περισσότερο.

Σχετικά αρχεία